Vádat emeltek a zagyvarékasi gyilkosság gyanúsítottja ellen

Kék hírek, 2019.12.20

Vádat emelt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly nyáron több késszúrással megölt egy idős asszonyt Zagyvarékason - közölte a vádhatóság pénteken az MTI-vel.

A közleményben azt írták: arra az esetre, ha a vádlott a bíróság előkészítő ülésén beismeri a bűncselekményt, az ügyészség 14 év 3 hónap fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

A vádirat szerint a férfi bódító szerek fogyasztása miatt többször konfliktusba került a szüleivel, emiatt tavaly több éjszakát töltött az utcán és egy elhagyatott házban. Ha a szer hatása alatt állt, gyakran Zagyvarékas utcáit rótta. 2018. július 1-jén este így jutott el a 83 éves asszony házához, amelynek kerítésén egy almaárusításról szóló felhívás volt kifüggesztve.

A férfi almavásárlás céljából becsengetett a sértetthez, aki beengedte. A házban azonban ismeretlen okból konfliktusba kerültek egymással, erre a férfi kést ragadott és többször megszúrta az asszonyt. Az idős nő a szúrások következtében a helyszínen meghalt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!