TV műsor

Vádat emeltek egy kislány szexuális zaklatója ellen Heves megyében

Kék hírek, 2021.07.07

Tizenegy éves kislány szexuális zaklatója ellen vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség - tájékoztatta a megyei főügyész helyettese szerdán az MTI-t.

Kalmár Gyula közölte: a 37 éves, büntetlen előéletű férfit tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolják.

A vádirat szerint az elkövető 2019-ben, párkapcsolatának megromlása után költözött haza a szüleihez egy dél-hevesi községbe, ahol naponta látta a szomszédban lakó, akkor tizenegy éves kislányt. Egy idő után gyengéd érzelmeket kezdett táplálni iránta, amiről a hozzá írt szerelmes levelei is tanúskodtak. Egyszer, amikor kábítószer hatása alatt állt, azzal a mesével, hogy talált egy kutyát, elcsalta a kislányt egy közeli, gazzal és magas fűvel benőtt telken álló, romos épülethez. Ott ruhán keresztül fogdosni kezdte, miközben azt suttogta neki, hogy "úgyis az enyém leszel", majd simogatta és csókolgatta a kétségbeesetten tiltakozó gyereket, akinek végül sikerült ellöknie magától támadóját és elfutnia a helyszínről.

A főügyészség öt év fegyházbüntetés kiszabását javasolja a bíróságnak, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismeri bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz fűződő jogáról. A vádhatóság emellett kérte, hogy a férfit végleg tiltsák el minden olyan foglalkozás és tevékenység gyakorlásától, amely során tizennyolc évesnél fiatalabbak lennének a felügyeletére bízva.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!