Vádemelés: Brutálisan, több késszúrással ölte meg várandós feleségét

Belföld, 2021.10.21

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavaly novemberben több, mint harminc késszúrással ölte meg várandós feleségét.

Gyilkosság-várandós-nő
A vádirat szerint a férfi szeretett volna elváni feleségétől, akit 2020. november 6-án támadott meg közös dorozsmai lakásuk hálószobájában. A védekező nőn, több nagyerejű késszúrást is ejtett, aki a támadás következtében a helyszínen életét vesztette. A brutális férfi két kést is használva, több mint 30 szúrást ejtett feleségén, melynek következtében a nő hét hónapos magzata is elhunyt. A támadást közös kiskorú gyermekük is látta, akit a történtek után a férfi felöltöztetett, majd gépkocsijával elvitt a helyszínről.

A főügyészség a vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlottat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével, valamint magzatelhajtás bűntettével vádolja.

A főügyészség a férfival szemben életfogytig tartó szabadságvesztést kért, azzal a kitétellel, hogy a bíróság  a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségétől is fossza meg.  

A vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!