Várakozniuk kell az autósoknak a csanádpalotai és a röszkei autópálya-átkelőnél

Kék hírek, 2021.11.28

Megnövekedett a várakozási idő a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely belépő és kilépő oldalán is a személyforgalomban, célszerű a közúti átkelőket igénybe venni - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délután az MTI-vel.

Szabó Szilvia elmondta, az országba belépőknek három, a Szerbia és Románia felé tartóknak egy-egy órát kell várakozniuk.

Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Románia felé választhatják a 24 órás nyitvatartással működő kiszombori, nagylaki, gyulai és battonyai közúti átkelőket, ahol nem kell várakozási idővel számolni. Szerbia felé használhatják a folyamatosan működő tompai és hercegszántói átkelőket, ahol szintén nem kell várakozni. Emellett a bácsalmási, bácsszentgyörgyi, tiszaszigeti, kübekházi, ásotthalmi közúti határátkelőhelyeket, melyek 7 órától 19 óráig fogadják az utasokat.

Az átkelők nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!