Vonatbaleset Kétpónál - Katasztrófavédelem: védik a vízfolyásokat a vonatbaleset közelében

Kék hírek, 2023.07.09

Ideiglenes földsáncokkal védik a Kétpónál történt vonatbaleset közelében lévő vízfolyásokat a környezetre veszélyes, szivárgó anyag miatt - közölte a katasztrofavedelem.hu vasárnap este.

Több vasúti teherkocsi is kisiklott Kétpónál A Szolnokról Békéscsaba-Lőkösháza irányába közlekedő tehervonat kocsijai vasárnap nem sokkal dél után siklottak ki Tiszatenyő és Mezőtúr állomás között, Kétpó forgalmi kitérőnél. A 17 kocsis szerelvény 9 kocsija siklott ki, 8 kocsi és a mozdony a vágányon maradt. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik kisiklott vagonból szivárgott a benne szállított növényvédő szer.

 fb.watch/lHN2G4XCZ6/

A katasztrofavedelem.hu vasárnap este közölte: a környezetre veszélyes, szivárgó anyag miatt ideiglenes földsáncot létesítettek és zsilipeket is lezártak a baleset közelében levő vízfolyások védelme érdekében.

Közölték azt is, hogy visszatérhettek otthonukba a baleset közelében élők, akiknek elővigyázatosságból egy ideig védőtávolságon kívül kellett tartózkodniuk. Az intézkedés a környék tizenkét házának negyven lakóját érintette - írták.
(MTI)

Címkék

Vonatbaleset Kétpó

Galériánk

Több vasúti teherkocsi is kisiklott Kétpónál Több vasúti teherkocsi is kisiklott Kétpónál Több vasúti teherkocsi is kisiklott Kétpónál Több vasúti teherkocsi is kisiklott Kétpónál Több vasúti teherkocsi is kisiklott Kétpónál Több vasúti teherkocsi is kisiklott Kétpónál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!