Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között

Kék hírek, 2024.05.25

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 15.08 órakor kiadott, Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között című anyagunkat a közlő utólagos kérésére pontosítjuk. Az első bekezdés helyesen:



A GYSEV Szombathely-Csorna vasútvonalán végzett pályakarbantartás miatt hétfőtől p é n t e k i g az összes vonat helyett pótlóbusz közlekedik - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.


Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

PONTOSÍTOTT VÁLTOZAT - Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között

Budapest, 2024. május 25., szombat (MTI) - A GYSEV Szombathely-Csorna vasútvonalán végzett pályakarbantartás miatt hétfőtől péntekig az összes vonat helyett pótlóbusz közlekedik - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Azt írták, ez azzal jár, hogy Szombathely felől Budapest felé fél órával hosszabbodik az utazási idő.

A szombathelyi Savaria InterCity vonatok helyett Csorna és Szombathely, a személyvonatok helyett Csorna és Porpác, illetve Szombathely között kell pótlóbuszra átszállnia az utasoknak - ismertették.

A nemzetközi forgalomban közlekedő Dráva és Mura InterCityk helyett Budapest és Győr között a kijelölt railjet vonatok vehetők igénybe, ahhoz csatlakoznak a Győr, autóbusz-állomás és Szombathely között közlekedő pótlóbuszok, illetve Szombathelyen az Ausztria felé közlekedő vonatok - írták.

A nemzetközi forgalomban utazóknak június 2-ig Szentgotthárd és Graz között az osztrák vasúttársaság karbantartása miatt kell pótlóbuszra átszállniuk - tudatták a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!