Vonattal ütközött egy személyautó a XVIII. kerületben

Kék hírek, 2022.09.11

Pestszentlőrincen a Ráday Gedeon utcai felüljáró melletti töltésről a vasúti sínekre hajtott, majd egy tehervonattal ütközött egy személyautó vasárnap késő este.

Vonattal ütközött egy személyautó a XVIII. kerületben Az MTI helyszínről származó információi szerint az autó vezetőjét a kiérkező rendőrök még az ütközés előtt kimentették a gépjárműből. A sofőr kisebb sérülést szenvedett.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a tehervonat több száz méteren keresztül tolta, majd maga alá gyűrte a járművet.

A baleset miatt a ceglédi vasútvonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani - közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap este.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig - várhatóan kora hajnalig - Pestszentlőrinc és Vecsés között nem közlekednek a vonatok.

A vonatok a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között közlekednek, valamint Vecsés állomáson fordulnak vissza Monor és Cegléd felé, késésekre és vonatkimaradásokra kell számítani. Kőbánya-Kispest és Vecsés között pótlóbuszok közlekednek.

A gyorsabb eljutás érdekében a vasúttársaság azt javasolja a ceglédi vonalra utazóknak, hogy a lezárás miatt a párhuzamosan közlekedő buszjáratokat vegyék igénybe. A vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják a Volánbusz 582-es, 576-os és 577-es járatain, valamint a BKK 200E jelzésű buszain Kőbánya-Kispest és Vecsés-Nyugat megállóhely között, továbbá az M3-as metrópótlón Kőbánya-Kispest és a Nyugati pályaudvar között.
(MTI)

Galériánk

Vonattal ütközött egy személyautó a XVIII. kerületben Vonattal ütközött egy személyautó a XVIII. kerületben
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!