TV műsor

Koronavírus - Fidesz: ha Gyurcsányékon múlt volna, se bértámogatás, se munka, se családtámogatás nem lenne

Koronavírus, 2020.11.17

Ha Gyurcsányékon múlt volna, se bértámogatás, se munka, se családtámogatás nem lenne - reagált a Fidesz kedden közleményben Molnár Csaba (DK) aznapi nyilatkozatára.

Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezető alelnöke online sajtótájékoztatóján arra kérte a kormányt, hogy a koronavírus-járvány okozta problémák kezelésére vezessen be az osztrákhoz hasonló gazdasági és szociális intézkedéseket.

A Fidesz "pofátlannak" nevezte, hogy az a baloldal magyaráz válságkezelésről, amely a járvány kezdete óta nem segíti, csak akadályozza a védekezést, és nem támogatta a magyar gazdaságot, a munkahelyeket és a családokat védő intézkedéseket sem.

"Ha Gyurcsányékon múlt volna, akkor se gazdaságvédelmi akcióterv, se bértámogatás nem lett volna, és már munkája se százezreknek. A baloldal ugyanis a kezdetektől nem segíti a védekezést, csak kamuvideókat és kamuhíreket gyárt - fogalmaztak az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A kormány által bevezetett gazdaságvédelmi és munkahelyvédelmi intézkedéseknek köszönhetően a magyar gazdaság az első hullám alatti visszaesést követően már újraindult, a magyar munkanélküliség jóval az uniós átlag alatt van, a családokat, a vállalkozásokat jelentős támogatások és adócsökkentések segítik - írták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!