Koronavírus - György István: ezekben az órákban lépjük át a kétmillió beoltottat

Koronavírus, 2021.03.30

Ezekben az órákban lépjük át a kétmillió beoltottat, a magyar lakosságnak már több mint húsz százalékát beoltották, messze az uniós átlag fölött vagyunk, amely csak 10,6 százalék - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az országos oltási munkacsoport vezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Koronavírus - Oltás Újfehértón György István elmondta, várhatóan április 1-jén, 2-án és 3-án oltják be azokat az óvodai, általános iskolai és gimnáziumi pedagógusokat, akik március 24-ig regisztráltak a koronavírus elleni vakcinára.

Hozzátette, ezek a pedagógusok már ma megkaphatják az sms-t az oltás várható időpontjáról és helyszínéről, amely a regisztráció során megadott lakcímhez rendelt kórházi oltópont lesz.

Három napon át 101 kórházban 426 oltóponton várják majd a pedagógusokat reggel hét és este hét óra között, akiket a mai napon érkezett Pfizer vakcina-szállítmányból oltanak be - tette hozzá.
(MTI)

Címkék

György István
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!