TV műsor

Koronavírus - Hollik: a baloldal megpróbálja elhitetni, hogy nem oltásellenes

Koronavírus, 2021.04.13

A baloldal megpróbálja elhitetni, hogy több hónapnyi oltásellenes kampány után ők már nem is oltásellenesek - hívta fel a figyelmet a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden egy a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Kormányinfó - Gulyás Gergely és Hollik István sajtótájékoztatója Hollik István azt mondta: a baloldali pártok gyorsan törölték a keleti vakcinák elleni petíciójukat, és "síri csend" van a parlamentnek benyújtott oltásellenes határozati javaslatukról is.

Hozzátette: kedd reggel azonban Vágó István, "a Gyurcsány Ferenc szolgálatába szegődött exkvízmester" elszólta magát. Hollik István - Vágó Istvánnak az ATV Csatt című műsorában elhangzott szavait kommentálva - úgy fogalmazott: a keleti vakcinaellenesség ne legyen beszélgetési alap, ugyanis ha egy vakcinát támadnak, az is oltásellenesség.

Hangsúlyozta: a keleti vakcináknak köszönhetően ma már több mint egymillió ember védett a koronavírussal szemben.

Ha egy vakcinát támadnak, az is emberéletekbe kerülhet - figyelmeztetett Hollik István, arra kérve a baloldalt: legalább a saját szavazóikat ne veszélyeztessék azzal, hogy lebeszélik őket a keleti vakcinákról.
(MTI)

Címkék

Hollik István
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!