Koronavírus - Hollik: a baloldal vakcinaellenes kampányt folytat

Koronavírus, 2021.04.10

A baloldal vakcinaellenes kampányt folytat, ezt bizonyítja egy, a parlamenthez benyújtott határozati javaslat is, amelyet valamennyi baloldali párt aláírt - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Kormányinfó - Gulyás Gergely és Hollik István sajtótájékoztatója Hollik István azt mondta, a javaslat megtiltotta volna a 65 év felettieknek a koronavírus elleni keleti vakcinák beadását, és brüsszeli jóváhagyáshoz kötötte volna a keleti vakcinákat, ellehetetlenítve használatukat Magyarországon.

"Az oltásellenes baloldali határozat újabb bizonyíték arra, hogy ha a baloldalon múlna, sokkal rosszabb lenne a helyzet, mint jelenleg" - hangsúlyozta, hozzátéve: "fényévekre tartanánk" a 65 év felettiek teljes átoltottságáról, és "nemhogy a hárommillió beoltottat nem közelítenénk, de még a másfél milliót sem értük volna el".

Hollik István a javaslatot aláírók között említette Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét, Jakab Pétert, a Jobbik elnökét, Tóth Bertalant, az MSZP társelnökét, Ungár Pétert, az LMP országgyűlési képviselőjét és Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét.
(MTI)

Címkék

Hollik István
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!