Koronavírus - Kocsis Máté: a baloldal nem csak korábban volt oltásellenes, most is az

Koronavírus, 2021.04.12

A baloldal soha nem vonta vissza az oltásellenes parlamenti javaslatait, mert most is így gondolkodnak - közölte Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője hétfőn az MTI-vel. A kormánypárti politikus kétszínűségnek nevezte, hogy a baloldal próbálja letagadni a korábbi oltásellenes mondatait, miközben két határozati javaslatban is az oltásokat támadta. A baloldal nem csak korábban volt oltásellenes, most is az - hangoztatta.

Sargentini-jelentés - Kocsis Máté sajtótájékoztatója Mint kifejtette, az egyik javaslatban Gyurcsányék megkérdőjelezik a kínai koronavírus elleni vakcina beszerzését és engedélyezését, kétségeket vetnek fel a védőoltás minőségével kapcsolatban, és azt követelik, hogy ne lehessen kínai vakcinával oltani. A másik javaslatban már nem is válogatnak az oltások között - mutatott rá a frakcióvezető, idézve, hogy a baloldal szerint a magyarok jelentős része nem bízik a koronavírus elleni vakcinában.

Kocsis Máté értékelése szerint éppen a baloldal tett sokat azért, hogy elbizonytalanítsa az embereket a védőoltásokat illetően, mert a káosztól remélnek politikai hasznot.
(MTI)

Címkék

Kocsis Máté
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!