TV műsor

Koronavírus - Mobil oltóbuszokon oltottak szombaton Rétságon

Koronavírus, 2021.05.08

Két oltóbuszt kereshetett fel szombaton a Nógrád megyei Rétság város és a környező falvak 163 lakosa, akik az egyadagos Johnson-vakcinára regisztráltak.

Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon Szabó Sándor Nógrád megyei kormánymegbízott az MTI-nek a helyszínen elmondta: a Magyar Honvédség mobil oltóbuszai nyújtanak segítséget. Kitért arra is, hogy az európai országok között Magyarországon a legnagyobb a kínálat az oltóanyagfajtákból.

Demokratikus az oltási rendszer, ami a szervezőktől nagyobb figyelmet igényel, hiszen folyamatosan nyomon kell követni, elmennek-e, akik regisztráltak, kik várnak más oltóanyagokra, de a szakemberek állják a sarat - fogalmazott.

A kormánymegbízott tájékoztatása szerint Nógrád megyében az országos átlag körüli a beoltottak aránya, ami jó eredmény annak tükrében, hogy sok az aprófalvas település, kevés lakossal. Ez nehezíti a szervezést, az oltópontokra eljutást, de az önkormányzatok sokat segítenek - mondta.

(FOTÓ)
(MTI)

Címkék

Oltóbusz Rétság

Galériánk

Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon Koronavírus - A honvédség oltóbusza Rétságon
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!