Koronavírus - Orbán: hétfőn döntések várhatók

Koronavírus, 2020.12.03

Hétfőn várható döntés arról, milyen rendelkezések követik a december 11-én lejáró korlátozó intézkedéseket, milyen szabályok vonatkoznak majd az ünnepekre - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon csütörtökön.

Koronavírus - Orbán Viktor járványügyi szakemberekkel egyeztetett A kormányfő a felvételen felidézi, hogy december 11-én lejárnak korábban meghozott korlátozó intézkedések.

"Legkésőbb hétfő reggel az operatív törzs ülésén döntéseket szeretnénk hozni. A karácsony és az újév kereteiről is döntést kell hoznunk: hogyan ünnepeljünk, hogyan lehetünk, hogyan nem lehetünk együtt" - fogalmazott. Hozzátette, megalapozott döntésekre van szükség. A nap folyamán meghallgatta azoknak a járványügyi szakembereknek a véleményét, akik eddig is segítették a kormány munkáját.

"A konzultációkat tehát megindítottuk, holnap és holnapután pedig folytatni fogom őket. Hétfőn döntések várhatók" - mondta Orbán Viktor.

(MTI)

Galériánk

Koronavírus - Orbán Viktor járványügyi szakemberekkel egyeztetett Koronavírus - Orbán Viktor járványügyi szakemberekkel egyeztetett
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!