TV műsor

Koronavírus - Oroszországban ismét példátlan növekedést mutattak ki a fertőzések számában

Koronavírus, 2020.04.08

Oroszországban egy nap alatt 1175-el, 8672-ra nőtt az igazolt koronavírus-fertőzések száma a szerdán közzétett hivatalos adatok szerint

Ez 15,7 százalékos növekedési rekordot jelent. Egy nappal korábban 1154 fős növekményt jelentettek. Moszkvában 5841 fertőzöttet tartanak számon.

Az elmúlt nap alatt öten hunytak el a Covid-19 betegség következtében, a halottak száma 63. Eddig 580 gyógyulást regisztráltak. A szűrések száma meghaladta a 900 ezret.

Közben folytatódott a világjárvány miatt külföldön rekedt orosz állampolgárok hazaszállítása. New Yorkban felszállt az Aeroflot gépe, amely előzőleg az Interfax szerint mintegy 400 amerikait szállított haza Oroszországból. A Moszkvába tartó oroszok számát nem közölték.

Az elkövetkező napokban további különjáratok indulnak majd Oroszországba egyebek között Thaiföldről, Indiából, Montenegróból és Spanyolországból

Kínában, az orosz határ mentén fekvő Hejlungkiang tartománybeli Szujfen-ho városban szerdáig 25, Moszkvából hazatért embert diagnosztizáltak koronavírussal.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!