Koronavírus - Révész Máriusz: a mentők és segélyszervezetek munkájának segítésére tett felajánlást a Toyota

Koronavírus, 2020.04.06

A Toyota magyarországi márkaképviselete a koronavírus-járvány elleni védekezéshez húsz gépjárművet ajánlott fel, amelyeket az Országos Mentőszolgálat, egészségügyi dolgozók és nagyobb segélyszervezetek fognak használni munkájukhoz - közölte az önkéntességet és adományozást koordináló kormányzati akciócsoport vezetője hétfőn Budaörsön.

Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota Révész Máriusz a Toyota Central Europe Kft. telephelyén tartott sajtótájékoztatón elmondta, az akciócsoport felhívására a Toyota márkakereskedés is beállt a Segítünk egymásnak elnevezésű kezdeményezés mögé és húsz személygépkocsit, illetve mikrobuszt ajánlott fel.

Hat járművet a Kiskunhalason újonnan felépült kórház kap meg, hatot az Országos Mentőszolgálat, nyolcat pedig karitatív szervezetek fognak használni, hogy azt a sok felajánlást, amit kapnak, el tudják juttatni a rászorulókhoz - jelezte a politikus. Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a kormány intézkedéseinek és a lakosság szabálykövető magatartásának köszönhetően - úgy tűnik - sikerült lelassítani a járvány terjedését.

Hozzátette, a csoportos megbetegedések fázisában tartunk, és arra kell készülni, hogy a tömeges megbetegedések időszakába lépünk, ami nehezen, de a szabályok betartásával talán elkerülhető.

A mentők dolga az, hogy a lehető legrosszabb forgatókönyvekre készüljenek - hangoztatta Győrfi Pál, jelezve: az életmentés személyi és tárgyi feltételei a mentőszolgálatnál rendelkezésre állnak. László Richárd, a Toyota országigazgatója elmondta, olyan autókat válogattak össze, amelyeket eddig a partnereik tesztautóként használtak. Mivel erre ebben az időszakban nincs lehetőség, a járvány elleni védekezésben hasznosabbak lehetnek ezek a járművek - tette hozzá.
(MTI)

Címkék

Toyota

Galériánk

Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota Koronavírus - Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!