Koronavírus - Volner: Karácsony kezdeményezzen egységes maszkviselési szabályokat!

Koronavírus, 2020.11.17

    Budapest, 2020. november 17., kedd (MTI - Fontos lenne, hogy Karácsony Gergely főpolgármester megértse, neki kell konszenzust teremtenie Budapesten, és kezdeményeznie kell az egységes maszkviselési szabályok megalkotását - mondta a Volner Párt elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Volner János országgyűlési képviselő a Király utca és a Károly körút találkozásánál tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: tíz méteren belül három kerület - az V., a VI. és a VII. - szabályozása van érvényben a maszkviselésről, mert a főpolgármester "és baloldali elvtársai" nem voltak képesek konszenzust teremteni és egységes, fővárosi szabályozást alkotni.

A budapestiek a Karácsony Gergely teremtette káoszban nem tudnak eligazodni kötelezettségeik között, miközben a baloldali polgármesterek folyamatosan büntetéssel fenyegetik Budapest lakóit - jelentette ki. Megjegyezte: nem várható el a budapestiektől, hogy tisztában legyenek az egyes kerületek eltérő szabályozásával.

A politikus közölte: "mint mókus a bozóttűz elől, úgy menekül Karácsony Gergely a felelősségteljes döntések elől".

Tavasszal egy Karácsony Gergely felügyelete alá tartozó intézményben alakult ki a legerősebb koronavírus-gócpont - folytatta -, most pedig még mindig nincs egységes fővárosi szabályozás a maszkviselésről. Ha a főpolgármester képtelen világos szabályokat alkotni, akkor alkalmatlan a város vezetésére - mondta.

Volner János kérdésre válaszolva hangsúlyozta: Korózs Lajos (MSZP) alkalmatlanná vált az Országgyűlés népjóléti bizottságának vezetésére, ezért "az a minimum, hogy távozik az elnöki tisztségből".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!