Egy ember meghalt, sokan megsebesültek, amikor egy férfi kamionnal hajtott egy hivatalba Texasban

Külföld, 2024.04.13

Egy ember meghalt, sokan megsebesültek Texasban, amikor egy férfi lopott kamionnal, bosszúból belehajtott az állami közbiztonsági hivatal épületébe pénteken.

Rendőrség-USA A 42 éves Clenard Parker - egy hivatásos sofőr - Brenham városában egy nappal azt követően követte el a támadást, hogy a hivatalban elutasították teherautó-vezetői jogosítványának kiadását.

A férfi helyi idő szerint péntek délelőtt ellopott egy szállítmánnyal megrakott nagy méretű, 18 kerekű félpótkocsis kamiont, és nekivezette az épületnek. A helyszíni felvételek azt mutatták, hogy az épület komolyan megsérült, valamint a kamion vezetőfülkéje is roncsolódott.



A támadás halálos áldozata a kórházban hunyt el, rajta kívül 13 sérültről számoltak be a helyi hatóságok.

A település polgármestere, Atwood Kenjura sajtótájékoztatóján értelmetlen tragédiának nevezte a történteket. Hozzátette, hogy a férfi megpróbált kitolatni az épületből, és másodszor nekihajtani annak, ami a vizsgálat szerint a ház teljes összeomlásához vezetett volna.

A bosszú vezérelte elkövető sértetlenül szállt ki a kamionból, megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták, és letartóztatták.

Clenard Parker ellen az ügyészség több rendbeli bűncselekmény miatt tervez vádat emelni.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!