EP-választás - Fidesz: a májusi választás Európa jövőjéről szól

Külföld, 2019.04.12

Az európai parlamenti választás Európa jövőjéről szól, mert eldől, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes erők vezetik-e Európát - közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt ezt Ujhelyi István és Tóth Bertalan MSZP-s politikus pénteki sajtótájékoztatójára reagálva közölte.

A Fidesz szerint ha a szocialista Ujhelyi István és a hozzá hasonló "bevándorláspárti politikusok" kerülnek többségbe az új Európai Parlamentben, akkor fel fogják gyorsítani a migrációt. Hozzátették: a szocialisták eddig is Brüsszel érdekeit képviselték az Európai Parlamentben, és most is a brüsszeli "mantrát fújják", még több hatalmat akarnak Brüsszelnek minden téren.

A kormánypárt emlékeztetett arra, hogy az EU-csatlakozást az Orbán-kormány készítette elő, és a csatlakozáskor még szó sem volt a migránsok betelepítéséről, a migráció támogatásáról. Ezeket a bevándorláspárti politikusok, köztük a magyar szocialista EP-képviselők szavazták meg, szembemenve a magyar emberek akaratával - olvasható a közleményben.

Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben és megvédik Magyarországot a bevándorlástól - közölte a Fidesz.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!