TV műsor

Magyar állami támogatással épült orvoslakásokat avattak a székelyföldi Borszéken

Külföld, 2021.05.14

Magyar állami támogatással épült orvoslakásokat avattak péntek délután a székelyföldi Borszéken.

Magyar állami támogatással épült orvoslakásokat avattak a székelyföldi Borszéken Amint az erdélyi orvos- és művészlakás-építő programot koordináló Studium-Prospero Alapítvány közölte, a borszéki Kárpátok utca 1700 négyzetméteres telkén kétszintes ingatlant építettek, amelynek az alsó szintjén egy háromszobás, felső szintjén pedig egy négyszobás lakást alakítottak ki.

Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár az esemény után az MTI-nek elmondta: a lakásépítési programmal a nemzetpolitikai államtitkárság a szülőföldön maradást és boldogulást támogatja, és az orvoshiány leküzdéséhez is hozzájárul.

Az államtitkár úgy vélte: az az orvos vagy orvos-házaspár, aki a most avatott épületbe költözik, minden reggel úgy kelhet, hogy a világ egyik legszebb helyén él, lakik és dolgozik.
(MTI)

Galériánk

Magyar állami támogatással épült orvoslakásokat avattak a székelyföldi Borszéken Magyar állami támogatással épült orvoslakásokat avattak a székelyföldi Borszéken Magyar állami támogatással épült orvoslakásokat avattak a székelyföldi Borszéken Magyar állami támogatással épült orvoslakásokat avattak a székelyföldi Borszéken
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!