Alkoss újra kortárs műveket!

Kultúra, 2022.11.19

A felnőtteknek szánt számfestő készletek idén szabályosan végigsöpörtek az országon.

Vincent van Gogh kép Az embereket hihetetlenül megfogta az a tény, hogy bárhol magukévá tehetik a művészet megnyugtató erejét, és mindezt stresszmentesen és hozzáférhető módon tehetik meg. Vagyis nem szükséges hozzá, hogy tehetséges művészek legyenek.

A számfestő készletekkel nem csupán belemerülhetsz a festészet világába, hogy megtudd, neked való-e, hanem egy gyönyörű műalkotás is életre kel a szemed előtt, ami rendkívül kielégítő érzést ad majd. Talán ez az oka annak, hogy a számfestés a 2022-es év egyik legnagyobb kézműves trendje lett.

Az előrejelzéseink szerint ezek a készletek idén karácsonykor sok ajándéklistán szerepelnek majd. Mi pedig most ebben az összefoglalónkban főként a Kreactivity Webáruház művészeti számfestő készleteire összpontosítunk, amelyek a legjobb kortárs és stílusos festmények újraalkotását teszik lehetővé.

Faalapú Vincent van Gogh: Csillagos éj számfestő

A Csillagos éj Vincent van Gogh egyik leghíresebb és leggyakrabban értelmezett festménye. A viharos stílusa megkínzott elmét tükröz? Vagy van még valami, amit kiolvashatunk van Gogh tomboló éjszakai égboltjának örvényeiben? Annyira inspiráló volt, hogy sok művésznek adott már ihletet. Ilyen volt például Don McLean is, és ki tudja, lehet, hogy te leszel a következő!

A festés megkezdéséhez egy tiszta felületre, egy tálkában vízre, illetve papírtörlőre lesz szükséged. Majd bontsd ki a Kreactivity Webáruházban megvásárolt terméket, amelynek a faalapján számokkal ellátott kifestésre váró területeket találhatsz. Válaszd ki, hogy ezek közül melyikkel szeretnél kezdeni, és keresd meg a hasonló számmal ellátott festéket.

Ha elfogadsz tőlünk egy jó tanácsot, akkor a legnagyobb felülettel kezdesz, és a legkisebbek felé haladsz. Így lehetőséged van megtanulni az ecset használatát. Fontos hogy amennyiben jobb kezes vagy, balról jobbra, ellenkező esetben pedig fordítva haladj. Miután befejezted a festést, látni fogod, hogy mely területeken szükséges korrigálni.

Ennél a készletnél nem lesz szükség keretre, mert a faalap igazán egyedi megjelenést biztosít. Garantáltan szuperül mutat majd a faladon.

Buddha-készlet

Mozgalmas életed van, ahol a napok csak úgy röpködnek, vagy a kedvesed gondterheltnek érzi magát? Esetleg egy kifinomult lakberendezési ötletet keresel? Javasoljuk, hogy próbáld ki a Kreactivity Webáruház Buddha számfestő készletét, amit nem csupán megalkotni lesz öröm, hanem amikor később ránézel a festményre, a nyugalom és béke érzetével büszkélkedhetsz majd – még a napjaid legforgalmasabb óráiban is.

A készlet mindent tartalmaz, amikor szükséged van, és a használata megegyezik a fentebb leírtakkal. Ebben az esetben viszont már a kész festményhez nem árt beszerezni egy keretet is, mivel abban sokkal jobban mutat majd.

Reméljük, hogy ezzel a kis írásunkkal sikerült felcsigázni, és legközelebb már azzal büszkélkedsz el a barátaidnak és a családodnak, hogy te magad alkottad meg egy kortárs festmény tökéletes mását.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!