Az Isten pénze című musicalt mutatják be az Arénában

Kultúra, 2018.12.11

Az Isten pénze című musicalt mutatják be december 22-én a Papp László Sportarénában több mint tízezer, a nevelőszülői hálózatban és nagycsaládokban felnövő gyermek és családja szórakoztatásáról gondoskodva.

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára elmondta, hogy az előadást a több mint tízéves múltra visszatekintő Magyarország karácsonya rendezvény keretében szervezik meg. Az idén 12 ezer nézőt várnak a Papp László Sportarénába. Az eseménnyel szeretnének rávilágítani arra a felelősségre, amelyet az államnak a gyermekekért és a gyermeket nevelőkért vállalnia kell.

Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár elmondta: a nevelőszülői hivatás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet, a hivatás lényegét szeretnék megismertetni a társadalommal. A december 22-ei eseményt figyelemfelhívásként és köszönetképpen szervezik meg.

Tolcsvay László zeneszerző elmondta: a Charles Dickens Karácsonyi ének című meséjéből Müller Péterrel és Müller Péter Sziámival közösen írt darabot a Budapesti Operettszínház produkciójában láthatja a közönség.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!