TV műsor

Baptista művészeti napokat tartanak Budapesten

Kultúra, 2016.10.17

Baptista művészeti napokat tartanak Budapesten, a Kálvin téri Premier KultCaféban. A programsorozat ma este kezdődik és október 28-áig tart.

A Magyarországi Baptista Egyház kommunikációs szolgálatának MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint a programok között szerepel Lakatos György Liszt Ferenc-díjas fagottművész gyermekműsora, a Keresztkérdés zenekar hiphop-, a Kinczel Trió jazzkoncertje és klasszikus zenei előadás fiatal művészekkel.

A művészeti napokon mutatják be D. Nagy Imre Vendégségben című, a Kairosz Kiadónál megjelent könyvét, Megfestett evangélium címmel pedig Caravaggio Szent Máté elhívatása című festményéről tart előadást Mikes Balázs grafikus, teológus.

A rendezvénysorozaton fellép az Utcafront Tolerancia Színház Rejtő Jenő- és Nóti Károly-jelentekkel, valamint Benedek Zalán színész-rendező az Ádám és Éva című stand up vígjátékával.

A kéthetes rendezvénysorozat valamennyi programja ingyenes, de a szervezők adományokat elfogadnak, és azokat a fogyatékkal élők munkába állását segítő Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványhoz juttatják el.

A részletes program megtalálható a www.comeniushaz.hu oldalon.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!