Bartók Béla Boulevard köztéri bútorainak létrehozására lehet pályázni

Kultúra, 2021.09.15

A Bartók Béla Boulevard köztéri bútorainak létrehozására kiírt pályázatra október 20-ig lehet jelentkezni - tájékoztatta Boulevard Egyesület szerdán az MTI-t.    

Az egyesület és a Bevásárlóutca Menedzsment közös pályázatának célja olyan utcabútorok, padok létrehozása, amelyek hozzáadnak a tér kulturális, közösségi értékéhez, illeszkednek a városképhez és a helyi előírásokhoz, ugyanakkor környezetbarát, fenntartható és mobil - olvasható a tájékoztatóban.

Pályázaton indulhat minden 18. életévét betöltött magánszemély, aki felsőoktatási intézmény aktív tanulója és képes nemcsak a dizájnt megálmodni, hanem az adott pad gyártását is részletesen le tudja írni és költségvetést is tud készíteni.

A szakmai és helyi szakértői zsűri által kiválasztott nyertes pályázó 100 ezer forintos támogatásban részesül. Jelentkezni a pályázati adatlap kitöltésével, a pad látványtervével, gyártásának főbb paramétereivel és előállításának költségvetésével lehet az [email protected] e-mail címen keresztül.

A pályázatok elbírálásánál figyelembe veszik a környezethez való illeszkedés, a tartósság, a költséghatékony megoldás és a megfelelő használhatóság szempontjait.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!