Gálaesttel támogatja az Operettszínház az Együtt az Autistákért Alapítványt

Kultúra, 2024.04.18

Második alkalommal ad gálakoncertet a Budapesti Operettszínház az Együtt az Autistákért Alapítvány javára, április 23-án.

A társulat célja, hogy támogassa az alapítvány munkáját, mely az autizmus spektrumzavarral élők segítése mellett kiemelt figyelmet fordít a társadalom érzékenyítésére és edukációjára az autizmust érintő kérdésekről - tájékoztatta a teátrum csütörtökön az MTI-t.

"Hálásak vagyunk a nézők, valamint a hazai és nemzetközi operett kiemelkedő tehetségeinek támogatásáért. Az április 23-i gálaest különleges alkalom arra, hogy szélesebb körhöz eljuttassuk az autizmus spektrumzavarral élők ügyét" - idézi a közlemény Pintér Adriennt, az Együtt az Autistákért Alapítvány kommunikációs menedzserét.

A tájékoztatás szerint az idei gálaműsorban felcsendülnek a legnépszerűbb és leghíresebb operett- és musicalrészletek. Az est sztárvendége Maia Makhateli, a Holland Nemzeti Balett prímabalerinája. A rendezvényen többek között a Csárdáskirálynő, a Mária főhadnagy, A mosoly országa, a János vitéz, a Jekyll és Hyde, a Mozart!, a Légy jó mindhalálig, a Carmen és az Aladdin dalai is elhangzanak.

Az előadást Bori Tamás rendezte, közreműködik a Budapesti Operettszínház Zenekara és Énekkara, vezényel Pfeiffer Gyula főzeneigazgató - olvasható a közleményben.

Az eseményről bővebb részletek az Operettszínház weboldalán találhatók - áll az összegzésben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!