Kállay Saunders új dalát a Warner adta ki

Kultúra, 2024.04.08

A világhírű nemzetközi lemezkiadó, a Warner Music Group jelentette meg Kállay Saunders új dalát, az Ashreffel közösen előadott Breathing-et.

A hétfőtől klippel is megnézhető és meghallgatható Breathing-et Kállay Saunders, a tunéziai származású előadó, Ashref és a magyar előadó brit producere, anatu közös szerzeménye - közölte a Warner magyarországi forgalmazója, a Magneoton hétfőn az MTI-vel.

A 39 éves Kállay-Saunders András New Yorkban született, édesapja a világhírű zenész, Fernando Saunders, aki mások mellett Lou Reed-del dolgozott együtt hosszú éveken át. 2010 óta él Magyarországon, 2014-ben az országot képviselve az 5. helyen végzett Running című dalával a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztiválon.

Ez a siker nyitotta meg számára az első kapukat a nemzetközi zenei színtér felé. Kállay Saunders 2021-ben a Nemzetközi Dalszerző Versenyen (ISC) az R&B/HipHop kategóriában a legjobb húsz közé került Drunk című dalával; a zsűriben szerepelt Dua Lipa, Mike Shinoda (Linkin Park), Bebe Rexha és a Coldplay is.

Ocean, valamint Why című dala szintén több országban volt toplistás. mint írták, a Warner Music Group akkor figyelt fel az amerikai-magyar énekesre, amikor tavalyi, Homesick című szerzeményével felkerült a Spotify olasz szerkesztősége által összeállított hivatalos lejátszási listára. A Warner a Magneoton közreműködésével szerződtette Kállay Saunderst.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!