Két koprodukcióval kezdődik a jövő évad a Jurányi Házban

Kultúra, 2024.06.17

Két koprodukcióval kezdődik az évad a Jurányi Házban szeptemberben: az Orlai Produkciós Irodával együttműködve mutatják be Csuja László rendezését Halál Velencében címmel, Kulka János szereplésével a színházteremben, valamint a Mély levegő című monodrámát Pálos Hanna szereplésével a kamarateremben.

Októberben Szilágyi Bálint rendezi a Hab a tortán! mesesorozat legújabb részét Matricás Laci címen, a darabban Barta Ágnes és Mészáros Martin játszik - olvasható a Füge Produkció MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, Szilvay Máté Staféta Pályázaton nyertes I see no god up here című darabjának premierjét október 4-én tartják a Trafóban. Farkas Ádám pedig a magyar gyermekvédelemről készít verbatim színházi előadást a színházteremben a novemberi mindenGYEREK fesztiválra.

Három, a Budapest 150 drámapályázaton nyertes pályamű is megvalósul a következő évadban: Pass Andrea Polaroid Budapest című művét februárban, Kontos Miklós Stég című darabját Schwechtje Mihály rendezésében márciusban, Németh Ákos Más című drámáját Vajdai Vilmos színrevitelében áprilisban tűzik műsorra.

A Füge Produkció a most záruló évadban tíz bemutatót és négy kiállításmegnyitót tartott - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!