Konténerkiállítás mutatja be Robert Capa életét a Budapest Parkban

Kultúra, 2020.07.28

Robert Capa életművét mutatja be a szerdán nyíló CAPA105 című konténerinstalláció a Budapest Parkban.

Konténerkiállítás mutatja be Robert Capa életét a Budapest Parkban A Capa Központ szeptember 31-ig látható, 105 képből álló CAPA105 konténerinstallációja egyedi formában mutatja be a Friedmann Endreként született Robert Capa életművét, betekintést enged a szakmai tevékenységébe és a privát életébe, valamint egyik kedvenc időtöltését, a kádban olvasást is megidézi fotófalával - közölték a szervezők kedden az MTI-vel. A szerdai megnyitón Adorjáni Bálint színész és Szőke Barna, a The Qualitons együttes gitárosa ad elő szövegrészleteket a Capa által és a róla írt könyvekből.

Az eseményen való részvétel ingyenes. A különleges előadás a tervek szerint a nyáron későbbi időpontokban is megtekinthető lesz, a tárlat a szórakozóhely nyitvatartási idejében látogatható.
(MTI)

Galériánk

Konténerkiállítás mutatja be Robert Capa életét a Budapest Parkban Konténerkiállítás mutatja be Robert Capa életét a Budapest Parkban Konténerkiállítás mutatja be Robert Capa életét a Budapest Parkban Konténerkiállítás mutatja be Robert Capa életét a Budapest Parkban
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!