Időjárás
meteoblue
TV műsor

Kortárs alkotások idézik meg az ünnepek hangulatát az ÚjMűhely Galériában

Kultúra, 2021.12.01

Kortárs képző- és iparművészeti alkotásokkal idézi meg az ünnepek hangulatát A mi ünnepünk című csoportos tárlat, amely szerdán nyílik az ÚjMűhely Galériában Szentendrén.

Az ünnepi időszakhoz a szubjektív tapasztalatokon és érzelmeken, a karácsonyhoz társított tárgyakon, emlékképeken keresztül csatlakozik az ÚjMűhely Galéria kiállítása - tájékoztatta szerdán a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) az MTI-t.

A mi ünnepünk című tárlat alkotásaiban visszaköszönnek a családi kötelékek, az ünnephez köthető motívumok, a fenyőfa, a gyertya, de fontos szerepe van a fény megjelenítésének is. A kiállításon szereplő műtárgyak, képek és dizájntárgyak legfőképpen az alkotók személyes élményeit mutatják be, bensőséges bepillantást engedve egyéni történeteikbe és a karácsonyhoz köthető emlékeikbe.

A kiállító művészek Andrási Edina, Balogh Kristóf József, Barabás Zsófi, Benkő Lilla, Bereczki Kata, Budai Lotte, Fischer Judit, Gáspár Annamária, Gilly Tamás, Horváth Lóczi Judit, Kiss Márta, Korossy-Khally Levente, Kovács Andrea Kurszán, Mendreczky Karina, Nagy Gabriella, Strohner Márton, Szabó Menyhért és Varga Gyöngyvér Amala.

A kiállítás december 23-ig tekinthető meg, a tárlat műtárgyai megvásárolhatók.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!