Lássuk a legjobb kurzuskönyveket!

Kultúra, 2021.07.15

Az Oxford Corner Könyvesboltnál kapható kurzuskönyvek között olyan könyvek széles választékát találod, amelyek segíteni fognak téged a sikeres nyelvtanulásban és gyakorlásban.

Oxfordcorner Mit fogsz itt találni?

A tankönyvek széles skáláját találod meg itt, hiszen minden nehézségi és nyelvvizsga szintnek megfelelő tudásanyagra rálelhetsz. Megtalálhatod a tankönyvekhez párosodó munkafüzeteket is, hogy a megszerzett tudást a gyakorlatban alkalmazd, és még jobban elmélyítsd tudásodat.

A könyveket megvásárolhatod CD vagy DVD kiegészítésekkel, melyek a hallott szövegértésben és a kommunikációban nagy segítségedre lesznek.  

Segítség a nyelvvizsgára készülőknek

Nyelvvizsgaszintenként találsz különböző kiadóktól könyveket, hogy kiválaszthasd a számodra legszimpatikusabbat.

Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani, hogy ki tudd választani a számodra szükséges kurzuskönyvet az Oxford Corner Könyvesboltból, ha nyelvvizsgára készülsz.

  • A1 - Minimumszint

Ez az első lépcsőfok, megtanít az alap, mindennapi élethez szükséges, egyszerű, lényegre törő kommunikációra. Be tudsz majd mutatkozni és képes leszel megértetni magad a napi teendők során.

  • A2 - Alapszint

Megtanulsz beszámolni az életedről, mindennapi teendőidről, a családodról és a munkádról. Aktív szerepet tudsz majd vállalni a társalgásban.

  • B1 - Küszöbszint

Egy utazás során nagy hasznát veszed, meg tudod fogalmazni a terveidet, céljaidat, gördülékenyen és könnyen tudsz kommunikálni. Egyszerűen megérted majd a hozzád intézett beszédet.

  • B2 - Középszint

Egy anyanyelvi szinten kommunikáló partnerrel is könnyedén tudsz majd kommunikálni, érvelésed változatos és jól megfogalmazott lesz, ki tudsz majd állni a saját véleményed és érveid mellett.

  • C1 - Haladó

Már nem csak a mindennapi életben tudsz kommunikálni, hanem szakmai témákban a munkahelyeden is tudsz tárgyalni, vitát folytatni. Változatosan, gördülékenyen tudsz majd kommunikálni, elakadások nélkül.

  • C2 - Mesterfok

Változatosan, saját stílusodban tudsz majd kommunikálni, nyelvi fordulatokkal. Logikusan és strukturáltan tudod felépíteni mondandódat. Minden körülmények között képes leszel megértetni magad.

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni a céljaidnak és terveidnek megfelelő kurzuskönyv kiválasztásában, és ezzel közelebb kerülsz terveid megvalósításához.  

Ha még esetleg nem vagy biztos benne, hogy melyik nyelvet tanulnád szívesen, az idegen nyelvi könyvek között mindenképp érdemes szétnézned. Az egyes nyelveknél nem csak kurzuskönyveket, hanem többek között nyelvtani, szépirodalmi, szakmai könyveket és tanulást segítő kiegészítőket is találsz. Érdemes szétnézni az összes kategóriában, hogy megtaláld a számodra megfelelőt.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!