Május közepén kezdődik a Margitszigeti Szabadtéri Színház szezonja

Kultúra, 2024.05.07

Magyar előadók és világsztárok, bemutatók, valamint exkluzív produkciók gazdag kínálatával készül a Margitszigeti Szabadtéri Színház a 2024-es szezonra, amely május 19-től szeptemberig várja a közönséget.

"Az előző évek jógyakorlata szerint a kőszínházak és koncerttermek zárása előtt már megnyitjuk nyári színházi szezonunkat. Mintegy 100 eseménnyel készülünk, amelyek közt lesznek nagyszínházi előadások, tematikus napok, ünnepek, gyereknap, dzsessz- és borfesztivál, karibi napok, szombat és vasárnap délelőtt pedig gyerekelőadások és kiállítások a műemléki Víztorony kilátóban" - mondta Bán Teodóra, a színház ügyvezető igazgatója és művészeti vezetője a programokról tartott keddi sajtótájékoztatón, Budapesten.

A fellépők között lesz a negyvenöt éves Karthago zenekar, az Anna and the Barbies egy különleges Szent Iván éji showműsorral készül, közös koncertet ad Kökény Attila és Rakonczai Viktor, valamint a Cotton Club Singers és a 100 Tagú Cigányzenekar, de fellép majd Bradley Jaden musical énekes, Jonathan Tetelman amerikai tenor, Lura portugál énekesnő és Nemanja Radulovié hegedűvirtuóz is.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!