Meghan Markle animációs sorozatot készít a Netflix számára

Kultúra, 2021.07.15

Meghan Markle sussexi hercegnő, Harry brit herceg felesége animációs sorozatot készít a Netflix streamingszolgáltató számára - értesült a The Variety című filmes portál.

A Pearl munkacímen futó projekt egy családi sorozat, amely egy 12 éves kislány kalandjaira épül, akit a történelem befolyásos nőalakjai inspirálnak.

A sussexi hercegnő mások mellett David Furnish kanadai filmrendezővel karöltve vezető producerként is részt vesz a széria munkálataiban.

"A vele egykorú lányokhoz hasonlóan a mi hősnőnk, Pearl is az önmegismerés útján halad, miközben szembenéz a mindennapok kihívásaival. Boldog vagyok, hogy az Archewell Productions, együttműködve a Netflixszel, valamint egy hihetetlen producergárdával, elhozza az embereknek ezt az új animációs sorozatot, amely a történelem kiemelkedő nőit ünnepli" - írta közleményében Markle.

Az Egyesült Államokban élő hercegi pár produkciós cége, az Archewell Productions tavaly ősszel kötött többéves szerződést a Netflixszel különböző típusú műsorok, dokumentumfilmek, sorozatok, játékfilmek és gyermekprogramok készítésére.

Az együttműködésből születő első sorozat a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó nagyszabású éves nemzetközi sportrendezvényről, az Invictus Gamesről szól.

A sussexi hercegnőnek a közelmúltban jelent meg az első gyerekkönyve The Bench (A pad) címmel, amelyet a férje és fiuk, Archie közötti kapcsolat inspirált.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!