Négy esti programmal készül júliusban az Óbudai Társaskör

Kultúra, 2022.06.26

Klasszikus és dzsesszkoncertek, valamint színházi előadás várja a közönséget júliusban esténként az Óbudai Társaskör kertjében.

Elsőként, július 7-én a Liszt Ferenc Kamarazenekar ad koncertet, amelyen Grieg Holberg szvitje, Mendelssohn a-moll vonósnégyese és Csajkovszkij Vonósszerenádja csendül fel - tájékoztatta az Óbudai Társaskör az MTI-t.

Július 16-án a Mozart az egész világ! című önismereti operakoncerten a Figaro házassága, a Don Giovanni és a Cosi fan tutte operák részleteit adják elő FaReMiDo Társulat tagjai sok improvizációval, helyzetkomikummal és párbeszéddel fűszerezve.

Klem Viktor előadásában, Radnai Márk rendezésében lesz látható Patrik Süskind A nagybőgő című monodrámája július 22-én. Az előadásban a nagybőgős őszintén vall az életéről, szerelméről, a zenéhez, az élethez fűződő viszonyáról, gyengeségeiről és néha megszólaltatja hangszerét.

Július 29-én Blue Canarro Group szokatlan, 9 fős felállással lép színpadra. Saját dalokkal, kedvelt slágerekkel, nosztalgikus múlt századi kuplékkal, dzsessz és a bossa nova számokkal szórakoztatják a közönséget.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!