Pályázatot hirdet a Muzsikál az Erdő Alapítvány

Kultúra, 2020.04.10

Az erdő szeretetét, az erdő és a zene kapcsolatát bemutató fotó-, gyermekrajz- és irodalmi pályázatot hirdet a Muzsikál az Erdő Alapítvány.

A hetedik alkalommal kiírt fotópályázatra a rendezvénysorozat szellemiségével, az erdő szeretetével, az erdő és a zene kapcsolatával, az egészséges életmóddal, a tiszta, zöld környezet iránt érzett felelősségvállalás eszméjével összeegyeztethető témákban bárki, bárhol készült digitális alkotását beküldheti.

A zsűri elnöke Haris László fotóművész, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Film- és Fotóművészeti Tagozatának tagja; a zsűri munkájába idén bekapcsolódik Zsila Sándor természetfotós, a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja is.

A fotópályázat anyagának kiállítását, az eredmények kihirdetését a Muzsikál az erdő egyik rendezvényén tervezik, a tárlat anyaga pedig látható lesz az ország más régióiban szervezett programokon is - közölte a Muzsikál az Erdő Alapítvány az MTI-vel.

Az ötödik alkalommal meghirdetett gyermekrajz-pályázatra érkező alkotások technikája szabadon választott. A rajzokat a pályázati kiírásnak megfelelően postán vagy jó minőségben lefotózva, szkennelve elektronikusan is elküldhetik az érdeklődők.

Az irodalmi pályázatára olyan alkotásokat várnak, amelyek összhangban vannak a rendezvénysorozat szellemiségével, a művekben megjelenik az erdő és a zene kapcsolata. Az irodalmi alkotások műneme és műfaja szabadon választható, a jelentkezők pályázhatnak verssel, prózával és drámával is. Életkori kategóriák tekintetében felnőtt és gyermek alkotók munkáit is várják.

A műveket elektronikus formában a jelentkezési lap kitöltésével együtt küldhetik be. Az eredményeket Győrffy Ákos József Attila-díjas költő, a zsűri elnöke hirdeti ki, Vasvári Csaba színművész pedig előadja a helyezett műveket.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!