Időjárás
meteoblue
TV műsor

Planet 2021 - Zenélő okospadot ajándékozott a Lengyel Intézet Budapestnek

Kultúra, 2021.11.30

Zenélő okospadot ajándékozott a Lengyel Intézet Budapestnek - közölték a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozón kedden.

Planet 2021 - Zenélő okospadot ajándékozott a Lengyel Intézet Budapestnek Wojtek Kriston, a Lengyel Intézet képviseletében azt mondta: a pad Farkas Gábor zongoraművész előadásában Frédéric Chopin és Liszt Ferenc műveit játssza.

A okospadot a Lengyel Intézet felkérése és finanszírozásával a Kuube Hungary Kft. fejlesztette Frédéric Chopin születésének tavalyi és Liszt Ferenc születésének idei 210. évfordulója alkalmából - közölte.

Gallai Máté, a Kuube Hungary Kft. ügyvezetője a bemutatón azt mondta: a pad napenergiával működik, telefont lehet rajta tölteni, WiFi hotspotként működik és mutatja az UV-indexet, a légnyomást, a páratartalmat, valamint a légszennyezettséget.

Az információk érintőképernyőkön jelennek meg, és azokon lehet válogatni Frédéric Chopin és Liszt Ferenc művei közül - tette hozzá.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Planet 2021 - Zenélő okospadot ajándékozott a Lengyel Intézet Budapestnek Planet 2021 - Zenélő okospadot ajándékozott a Lengyel Intézet Budapestnek
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!