Post Malone zárja a hétvégét a Szigeten

Kultúra, 2019.08.11

Napjaink egyik legnépszerűbb hiphop előadója, a Michael Jackson 34 éves rekordját is a slágerlistán megdöntő Post Malone zárja a vasárnapot a Dan Panaitescu Nagyszínpadon.

Sziget - Macklemore koncertje A hiphop fenomén előtt megtáncoltat még a Years & Years, a Honne és Post Malone felfedezettje, Tyla Yaweh is debütál a Sziget legnagyobb színpadán.  

Az amerikai énekes, rapper, Tyla Yaweh három barátjával azzal az álommal menekült zűrös családi háttere elől Los Angeles-be, hogy híres rapper lehessen, a karizmatikus srácot pedig végül Post Malone vette szárnyai alá. Ma már a Sziget Nagyszínpadán köszönthetjük. Utána a Honne dance-pop duó alapozza meg a hangulatot a Years & Years fülbemászó zenéjének. A vasárnap estére Post Malone fellépése teszi fel a koronát, akinek Stoney című debütalbuma a Billboard Top R&B and Hip Hop Albums listáján még Michael Jackson lemezénél is tovább csücsült az első 10 között. Most legutóbbi, Beerbongs & Bentleys lemezével érkezik hozzánk, de várhatóan már a következő dalcsokorból is kapunk egy kis betekintést.  

Minden szerelem egyenlő- hirdeti a Love Revolution mai fellépő párosa, a Matthew Richardson és Francis Perreault alkotta The Arrow akrobata duó. Performanszukkal az első pillantás, ölelés és egy örökké tartó kötelék létrejöttének varázslatos történetét mutatják be. Az érzelmek kibontakozásának folyamatát nézve bárki magára ismerhet, aki volt már szerelmes, hiszen nemi hovatartozástól függetlenül minden szerelem egyenlő. A Mastercard Stage by A38 mintha csak a kánikulához hangolta volna a mai napot: a Protoje & The Indiggnation a reggae revival egyik legjelentősebb zenekaraként hozza napsütötte zenéjét, majd az ausztrál származású, jelenleg Berlinben állomásozó Parcels váltja őket nyárízű dallamaikkal. A ’70-es évek funk vonalát idézi meg a Jungle, míg a jamaicai Masego „TrapHouseJazz” néven leírt saját stílusával mozdít be. A Sziget legnagyobb party helyszínén, a Samsung Colosseumban ezúttal a Citymatiné partysorozata költözik be, ahol a hazai lemezlovasok mellett olyan előadók segítenek még lejönni a hétvégéről, mint a brit Waff, Cassy vagy éppen Mark Reeve.  

Ha a koncertek között szükség van egy kis lazításra, a Luminárium új építménye, a Daedalum tökéletes lehet erre. A Daedelumot a világon elsőként a szigetlakók fedezhetik fel. Ez egy 19 tojás formájú kupolából álló labirintus, ahol belépve határtalan nyugalom és varázslatos látvány fogad, ahogy bolyongás közben a beszűrődő fény apró prizmaként táncol a falakon. A Daedalum újdonsága, hogy egy szivárványszínű fa és egy tágas, a római Pantheon által ihletett különleges terem is megbújik a labirintusban.

Sziget fotógaléria.
(Webrádió)

Galériánk

Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje Sziget - Macklemore koncertje
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!