Re-naissance címmel mutatja be új produkcióját a TranzDanz a Nemzeti Táncszínházban

Kultúra, 2022.05.22

Re-naissance címmel mutatja be a TranzDanz új produkcióját a Nemzeti Táncszínházban; a megújulás, újjászületés gondolatát és lehetőségeit feldolgozó darabot kedden láthatják először a nézők.

Re-naissance címmel mutatja be új produkcióját a TranzDanz a Nemzeti Táncszínházban Az idén 35 éves a TranDanz, Kovács Gerzson Péter Harangozó Gyula-díjas, kétszeres Lábán Rudolf-díjas koreográfus, látványtervező társulata a Nemzeti Táncszínház nagytermében, a színházzal közös programként mutatja be új produkcióját - olvasható a társulat MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a Re-naissance című darabban a 35. évfordulóra megfiatalodott TranzDanz a Magyar Táncművészeti Egyetem közelmúltban végzett táncosaival egészül ki.

Az előadás zenéjét Kovács Jeromos jegyzi, a látványterv Szurcsik József festőművész nevéhez fűződik. A produkcióban Kiss Rebeka Petra, Rácz Réka, Tóth Laura és Váth Máté táncművész lép színpadra. Az animáció Karácsonyi Attila, a jelmezterv Bognár Hajnalka munkája.

Az évforduló alkalmából a társulat TranzDanz 35 néven hirdeti meg előadássorozatát, amelynek első produkciója a májusi Re-naissance. Az előadássorozat ősszel folytatódik - olvasható a közleményben.
(MTI)

Galériánk

Re-naissance címmel mutatja be új produkcióját a TranzDanz a Nemzeti Táncszínházban Re-naissance címmel mutatja be új produkcióját a TranzDanz a Nemzeti Táncszínházban
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!