Sikeresen debütált Angliában a Dirty Slippers

Kultúra, 2023.03.21

Angliában koncertezett a Dirty Slippers zenekar, amely a február végén megjelent, az Abbey Road stúdióban George Shilling (Oasis, Mike Oldfield) producerrel elkészített Honest kid című daluk sikerei miatt kapott meghívást Angliába - közölte a zenekar az MTI-vel kedden.

Felidézték, hogy az Honest kid dal Birminghamben a hét dala lett, az egyik manchesteri rádióban a heti toplista ötödik helyére került, a Spotify-on pedig átlépte a 11 ezer megtekintést is.

A múlt hét végén a Dirty Slippers első alkalommal lépett fel Angliában. London mellett, Guildfordban egy ikonikus klubban a brit Marseille elnevezésű formáció angliai turnéjához csatlakoztak. A sikeres debütálás után a Dirty Slippers meghívást kapott több szigetországi koncertre, ennek a szervezése jelenleg zajlik, mert a pop-rock csapat hazai turnéja és a Suliturné programja már elindult 2023-ban - olvasható a közleményben.

Az Honest kid dalhoz március végén Sárváron, a Nádasdy-várkastély patinás dísztermében forgat videoklipet a csapat, melyben George Shilling producer is szerepel majd.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!