Sziget képekben

Kultúra, 2019.08.16

Az idei volt a 27. Sziget és ahogyan tavaly, úgy idén is sikerült képeket készítenünk az ország legnagyobb zenei fesztiváljáról.

27.Sziget Fesztivál - Szombat

Elsősorban a Szigeten bulizó fiatalokat örökítettük meg, így aki szombaton, majd kedden kameránk elé állt, most viszont láthatja saját magát, barátját vagy ismerősét. Tavaly rekord számú, 565 ezer ember szórakozott a Hajógyári szigeten, 2019-ben várhatóan 530 ezerre rúg majd a látogatók száma. A 10 milliárd forintos költségvetésű Szigeten olyan sztárfellépők szórakoztatták a nagyérdeműt többek között, mint a méltán népszerű Ed Sheeran, Post Malone vagy a Foo Fighters. Az angol énekes koncertjén annyian voltak, hogy szinte egy tűt sem lehetett volna leejteni a nagyszínpad előtt.  

A Sziget fesztiválra idén mintegy száz országból érkeztek látogatók. A legtöbben az Egyesült Királyságból, Hollandiából, Franciaországból, Németországból és Olaszországból érkeztek a Szigetre. A több mint ezer fellépő a világ 62 országából érkezett és az egyszerre bent lévő látogatók idén mintegy 53-47 százalékban voltak magyarok és külföldiek.

Köszönet a képekért Katának!
(Webrádió)

Címkék

Sziget Partifotó
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!