Teljes terjedelmében látható az M1-en is a 48 perc - Házigazda: Lánczi Tamás című műsor

Kultúra, 2022.02.03

Teljes terjedelmében látható az M1 aktuális csatornán is a 48 perc - Házigazda: Lánczi Tamás című műsor ettől a héttől - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtökön az MTI-vel.

A közmédia új hírháttérműsorának első 24 perce eddig csak az M1-en volt követhető, a második 24 percet online felületeken lehetett elérni. A nézői igényekre reagálva a 48 perc - Házigazda: Lánczi Tamás mostantól egy időben több platformon is megtekinthető lesz. Amellett, hogy a teljes adás látható a televízióban, követhető lesz a hirado.hu oldalon, valamint a legnagyobb közösségi oldalon és videómegosztón is - írták.

"A 48 perc indulása óta sokan - tv-nézők és online felhasználók egyaránt - azzal kerestek meg minket, hogy szeretnék a műsor egészét választott platformjukon végignézni. Ennek a kérésnek eleget téve nézőink februártól az M1 képernyőjén és a hirado.hu felületein is végig tudják nézni a teljes adást" - mondta a házigazda, Lánczi Tamás politológus, az MTVA online igazgatója a közlemény szerint.

A műsorban résztvevők - ahogy eddig is - hétről hétre a közbeszédet meghatározó témákat elemzik, azon történéseket, amelyek rövid és hosszú távon meghatározzák az emberek mindennapjait.

A csütörtökön 20:30-kor kezdődő részben Tóth Máté energiajogász, a Magyar Energetikai Társaság alelnöke, valamint Hortay Olivér, a Századvég energia- és klímapolitikai üzletágvezetője lesz Lánczi Tamás vendége.

A 48 perc - Házigazda: Lánczi Tamás korábbi adásai újranézhetők a hirado.hu honlapján, Facebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is - olvasható a közleményben.
(MTI)

Címkék

48 perc M1
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!