Tizenhat előadás a Mézesvölgyi Nyár programsorozaton

Kultúra, 2019.07.04

Tizenhat előadást tartanak a Mézesvölgyi Nyár programsorozaton, amely csütörtöktől augusztus 24-ig várja az érdeklődőket Veresegyházon a Búcsú téri nagyszínpadon.

A Veres1Színház által szervezett Mézesvölgyi Nyár programsorozat csütörtökön kezdődik a L'art pour l'art társulat Mintha elvágták vol című produkciójával, pénteken pedig a Budapest Bar koncertje szórakoztatja a közönséget - mondta Venyige Sándor, a Veres1Színház igazgatója az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

Hozzátette: a műsoron koncertek és színházi előadások szerepelnek, köztük A Pál utcai fiúk és a Mézga családról szóló zenés vígjáték, Magyar Attila és Balázs Andrea főszereplésével, a Valódi hamisítvány című darabban pedig Hernádi Judit és Kern András lesz látható. A Veres1Színház három saját előadást mutat be: Pletykafészek, Ne, most drágám!, valamint Csoportterápia címmel.

A koncerteken sok más mellett Szirtes Edina Mókus és Dés László zenél.

Venyige Sándor azt is elmondta, hogy egy speciális mobilapplikáció segítségével a hallássérültek is élvezhetik a színházi előadásokat.

Buch Tibor színművész felidézte: a Veres1Színház szinte a semmiből jött létre, ma már majdnem 1400 férőhelyes nézőtérrel rendelkezik és csaknem mindig telt ház előtt játszanak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!