Világsztárok lépnek fel Ópusztaszeren

Kultúra, 2022.05.18

Június 18-án különleges zenei élményre látogathatnak el az érdeklődők, hiszen az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban lép fel a 2000-es évek egyik sztár lemezlovasa ATB.

Sunset Picnic promo A népszerű DJ mellett Topic, Brick Lake és Metzker Viktória is meghívott előadója a Sunset Picnic névre keresztelt zenei fesztiválnak.  

A nem mindennapi zenei esemény az Incredible Destination Events (IDE), az EXIT Alapítvány és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark közös projektje, amely a Szerbia, illetve Magyarország közötti határon átívelő IPA program keretében valósul meg - olvasható az esemény Facebook oldalán.

André Tanneberger, művésznevén ATB nemzetközileg is ismert és elismert DJ, aki főleg a kétezres években szerzett hírnevet magának és vált nagyon népszerű lemezlovassá.  

A német zenész, zenei producert a trance műfaj egyik meghatározó alajának tartják, zenei pályafutását még 1992-ben kezdte. Első szólólemezét 1998-ban adta ki ATB néven, amely 9 PM (Till I Come) címet viselte.  

A 49 éves lemezlovas, zenei producer és zeneszerző számos albuma és dala vált sikeressé az évek során, munkássága egészen 2012-ig igen aktív volt. Több tucat népszerű kislemezt adott ki.  

A másik sztárfellépő, a szintén német Topic, azaz Tobias Topic is rendkívül népszerű DJ, producer. Egyik legismertebb és Youtube-on is elérhető zeneszáma a Breaking Me az A7S-el karöltve, több mint 200 millió megtekintésnél jár. A külföldi fellépők mellett a hazánkban igen népszerű 
DJ és modell Metzker Viktória fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. 

(Webrádió)

Címkék

Sunset Picnic ATB Topic Metzker Viktória Brick Lake
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!