Önkormányzat 2019 - Csőzik László az ellenzéki pártok és a civil szervezetek összefogásának tulajdonítja győzelmét Érden

Önkormányzati választás, 2019.10.14

Az ellenzéki pártok és a civil szervezetek összefogását emelte ki polgármesterré választása legfontosabb tényezői közül vasárnap éjjel az MTI-nek nyilatkozva Csőzik László, aki közös ellenzéki jelöltként nyerte meg a polgármester-választást Érden.

Elmondta: eredményes szereplését elsősorban a pártok és civil szervezetek összefogásának tulajdonítja, emellett a közösen kialakított programnak, továbbá azoknak a botrányoknak és korrupciógyanús ügyeknek, amelyek az elmúlt időszakban napvilágot láttak. Hozzátette, a lakosság így fejezte ki tiltakozását ezekkel az ügyekkel kapcsolatban.

Első intézkedéseként vissza kívánja fizetni azt a 250 000 forintos csatornázásfejlesztési önrészt, amelyet a városlakók ingatlanonként befizettek, és amelyet már vissza kellett volna kapniuk, mivel Érd részt vett az európai csatornázási programban - mondta.

Polgármesteri ciklusa fő feladatának tartja a politikus a 70 ezres település úthálózatának és csapadékvíz-elvezetésének fejlesztését, mivel a megyei jogú városban az utcák 60 százalékának nincs aszfaltburkolata és járda is alig-alig van.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!