TV műsor

Önkormányzat 2019 - Jakab Péter: történelmi jelentőségű a választás

Önkormányzati választás, 2019.10.13

Történelmi jelentőségűnek nevezte a vasárnapi önkormányzati választást Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője, aki Miskolcon adta le szavazatát.

Önkormányzat 2019 - Jakab Péter A voksolás után az MTI-nek a frakcióvezető azt mondta: természetesen a "Velünk a város" miskolci ellenzéki összefogás polgármester- és képviselőjelöltjére, Veres Pálra és Varga Andreára szavazott.

Jakab Péter kijelentette: a Fidesz módszerei változatlanok, fenyegetnek, zsarolnak, megvesztegetnek, próbálják megfélemlíteni az embereket csak azért, hogy a Fideszre szavazzanak. "Eddig is ezt csinálták, nem ez az újdonság, hanem az, hogy nagyon sok településen, így Miskolcon is sikerült az ellenzéknek együttműködnie".

A Jobbik frakcióvezetője azt is elmondta: az a céljuk, hogy a fideszes rezsim alól felszabadítsák a településeket, igazi, tisztességes lokálpatrióták irányítsák a községeket, a városokat.

Nemcsak az önkormányzatokról szól ez a választás, hanem Magyarország egészéről - folytatta -, a Fidesz kétharmados többsége ugyanis az önkormányzatokban épült ki, és ezt ott is lehet lebontani. A "2022-es kormányváltáshoz a belépőjegyet ma lehet megvenni azzal, hogy tisztességes ellenzéki jelöltekre szavazunk, ez a belépőjegy nem pénzbe, hanem akaratba és rövid időbe telik, a kormányváltás ma kezdődik" - tette hozzá.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Önkormányzat 2019 - Jakab Péter Önkormányzat 2019 - Jakab Péter


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!