Önkormányzat 2019 - Kovács Ferenc a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Nyíregyházán

Önkormányzati választás, 2019.08.22

A Fidesz-KDNP a várost 2010 óta vezető Kovács Ferencet indítja polgármesterjelöltként az őszi önkormányzati választáson is Nyíregyházán - jelentette be Halkóné Rudolf Éva, a Fidesz és Tormássi Géza, a KDNP városi szervezetének elnöke csütörtökön.

Önkormányzat 2019 - Kovács Ferenc a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Nyíregyházán A képviselőjelöltek bemutatásán Kovács Ferenc az elmúlt két ciklust nagyon nehéz, de eredményes és sikeres éveknek nevezte, ami mögött komoly és egységes csapatteljesítmény van.

Ilyen eredményeket egy-egy embernek nem lehet folyamatosan elérni, ehhez kellett egyrészt a Fidesz-KDNP-frakció, másrészt pedig egy színvonalas szakmai csapat, amely az elmúlt kilenc évben a polgármesteri hivatalban és az önkormányzat rendszerében dolgozott - fogalmazott a polgármester.

Hozzátette, ez a két csapat a nyíregyháziak támogatásával szeretné folytatni a jelenlegi kiszámítható és felelősségteljes városvezetést, továbbvinni a megkezdett fejlesztéseket és beruházásokat.

Kovács Ferenc megjegyezte, 2014-hez képest három nyíregyházi választókerületben új egyéni képviselőjelölteket indít a Fidesz-KDNP. Gagna Csaba a Kertvárosban, Szenti Tibor a Hímesben, Nagy Szabina pedig Jósavárosban indul, a többi tizenkét választókerületben pedig a jelenlegi képviselők a kormánypártok jelöltjei.
(MTI)

Galériánk

Önkormányzat 2019 - Kovács Ferenc a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Nyíregyházán Önkormányzat 2019 - Kovács Ferenc a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Nyíregyházán
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!