Önkormányzat 2019 - Nemény: a jövő városaként mindenkié lesz Szombathely

Önkormányzati választás, 2019.10.11

Megválasztása esetén minden szombathelyivel együtt kíván dolgozni városáért Nemény András, az Éljen Szombathely! polgármesterjelöltje.

Az ellenzéki politikus pénteki sajtótájékoztatóján emlékeztetett: az Éljen Szombathely! Egyesület által vezetett szövetség a ciklus utolsó évében többségbe került a közgyűlésben, ami szavai szerint lehetőséget adott arra, hogy sok mindent beváltsanak az ellenzékben tett ígéreteik közül.

Kifejtette: megduplázták a költségvetésben azt az összeget, amit az önkormányzat utak és járdák felújítására szánt, játszóterek építésére is találtak, átcsoportosítottak összegeket, továbbá bérlakások kialakításába fogtak.

Hangsúlyozta, hogy a jövőben is szeretnék folytatni az építkezést, ezért a kampányban nem is foglalkoztak politikai riválisaikkal, akik közül a Fidesz "folyamatosan csak a gyűlöletkampányban volt érdekelt".

Nemény András sajtótájékoztatóján ismét bírálta Balázsy Pétert, a kormánypártok polgármesterjelöltjét azért, hogy nem állt ki nyilvános vitára.

Kitért arra: Szombathelyen problémát jelent, hogy egyre több vendégmunkás érkezik a városba. Hozzátette, hogy éppen az Éljen Szombathely! frakciója volt az, amely felemelte a szavát az ellen, hogy munkásszállót építsenek a városban.

"A jövő problémája az lesz, hogy inkább a munkahelyeket kell féltenünk, és mi azt szeretnénk, ha a munkahelyeket elsősorban a szombathelyiek tudnák megszerezni" - mondta.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!