8 góllal tudna túllépni a Kiel együttesén a Mol-Pick Szeged

Pick Szeged, 2018.04.01

A rájátszás első mérkőzését 29-22-re elveszítette, így itthon kisebb fajta csoda kellene a szegedi alakulatnak ahhoz, hogy tovább lépjen a negyeddöntőbe.

Férfi kézilabda BL - MOL-Pick Szeged - IFK Kristianstad
Juan Carlos Pastor együttese egyáltalán nincs könnyű helyzetben, hiszen a THW Kiel a világ egyik legjobb csapata. A hétgólos vereség után a feladat adott, iszonyatosan nehéz, de talán nem lehetetlen. Az első találkozó legeredményesebb játékosa Bánhidi Bence volt 5 találattal. A beállós rengeteget fejlődött Szegeden, amelyet egy cikkben meg is említett. "Sokat köszönhetek a csapattársaimnak és a rendszernek is, amit játszunk, amely nagyrészt a beállósra épül. "Nagyon keményen dolgozok az edzéseken, amelyből sokat profitálok a meccseken is" - tette hozzá a játékos, aki az első Bajnokok Ligája szezonjában 46 gólt szerzett, ezt idén mindenképpen szeretné felülmúlni.  

"Fiatal vagyok, sokat játszom és a mester is bízik bennem", ezek a tényezők nagyon fontosak számomra - tette hozzá Bence az ehfcl.com-nak adott interjújában.

Imádom Szegedet és nagyon jó hangulat a csapatban is - mondta el a beállós, aki szerint a mai kézilabdában minden megtörténhet. Ha el tudjuk hinni, meg is tudjuk csinálni, ráadásul nagy lökést adhatnak a szurkolók, akik mindig ott állnak mögöttünk - fejtette ki álláspontját a 23 éves játékos.  

A Mol-Pick Szeged esetleges győzelme esetén a címvédő Vardar Skopje ellen kellene bizonyítaniuk a negyeddöntőben. A mérkőzés április 1-jén (vasárnap) 17 órakor kezdődik! 
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!