Mol-Pick Szeged - Balatonfüredi KSE férfi bajnoki kézilabda mérkőzés élőben!

Pick Szeged, 2019.10.16

A dán bajnok után a bajnokságban kell helytállniuk Bánhidi Bencééknek, hiszen szerdán 18 órakor a BKSE érkezik a Tisza-parti alakulathoz.

Mol-Pick Szeged - Balatonfüredi KSE beharangozó
Első félidei nagyszerű játékának köszönhetően magabiztos győzelmet aratott a dán Aalborg ellen a Mol-Pick Szeged együttese a BL-ben, ugyanakkor nem ülhetnek babérjain Jonas Kallmanék, hiszen szerdán a bajnokság 5. helyén tanyázó Balatonfüred csapata érkezik Szegedre.  

A mérkőzés esélyese természetesen a hazai gárda, ugyanakkor nem árt odafigyelni Csoknyai István együttesére, hiszen nagyszerű játékra képesek a vendégek. A BKSE vezetőedzője a csapat honlapján is megjegyezte, hogy nem Ők a találkozó esélyesei, ugyanakkor mindent elkövetnek, hogy tisztesen helytálljanak a háromszoros magyar bajnok ellen. A mérkőzés érdekessége, hogy a vendégek keretébe valószínűleg visszatér Zdolik Bence, aki hosszú sérülés után adhat újra számot kézilabda tudásából. A Balatonfüred egyébként nagy csatában múlta felül az FTC csapatát (29-25) az előző fordulóban. A mérkőzés és az élő közvetítés is 18 órakor kezdődik, a kommentátor ezúttal Boros D. Tamás lesz.





(Webrádió)

Címkék

Mol-Pick Szeged Balatonfüredi KSE
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!