Mol-Pick Szeged - HC Motor Zaporozhye: 30-29 (12-15)

Pick Szeged, 2019.02.17

A Bajnokok Ligájának 12. fordulójában az ukrán bajnok HC Motor Zaporozhye ellen lép pályára a Mol-Pick Szeged együttese. Kövesse élőben az összecsapást!

Férfi kézilabda BL - Pick Szeged-Motor Zaporizzsja
  • Sajtótájékoztató élőben:


Az már korábban eldőlt, hogy a B csoportban vitézkedő Tisza-parti alakulat nem végezhet a második helynél rosszabb pozícióban, ennek ellenére Pastor mester és csapata biztos mindent elkövet majd annak érdekében, hogy hazai környezetben győzedelmeskedjen a jó szériát maga mögött tudó ukrán együttes ellen. A Pick a Celjét 28-29, míg a Motor kisebb meglepetésre a Flensburg (28-26) csapatát múlta felül a mostani összecsapást megelőző fordulóban.  

A meccs esélyese a hazai alakulat de azért ne feledjük, hogy a jelenleg 6. helyen tanyázó ukránok bármikor képesek meglepetést okozni. Az ukrán bajnokságban jelenleg bronzérmes helyen áll a Motor. A klub honlapjának közlése szerint Artem Kozakevich és Vladislav Dontsov biztosan nem lép pályára betegség miatt.  

  • Élő adás:

Boris Pukhovsky szerint, aki nem rég igazolt a vendégekhez nagyon nehéz mérkőzés vár rájuk, hiszen a Mol-Pick Szeged otthon csak ritkán veszít meccset, ráadásul minden poszton jó játékosokkal tűzdelt csapat, amely a magyar bajnokságot is megnyerte a Veszprém ellenében.  

Szurkoljunk együtt a Pick Szeged sikeréért, a mérkőzés kommentátora ezúttal is Kovács Máté lesz, az összecsapás és a közvetítés is 17 órakor kezdődik.  



(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!