MOL-Pick Szeged - Paris Saint Germain: 29-32 (17-16)

Pick Szeged, 2021.02.06

A francia PSG-vel méri össze erejét a Mol-Pick Szeged együttese soron következő Bajnokok Ligája mérkőzésén, kövesse Ön is élőben az összecsapást.

Mol-Pick-Szeged-PSG beharangozó
A Pick Szeged legerősebb keretével várja a tavalyi Final4 érdekelt Párizst, ahonnan viszont biztosan hiányozni fog a Karabatics testvérpár. Igaz a Cegléd ellen már pályára lépett, de Luka Stepancsics egykori csapata jóval nagyobb játékerőt képvisel, így a horvát klasszisnak is, aki hosszú sérüléséből épült fel, alaposan fel kell kötnie a nadrágját. A PSG játékosai közül egyértelműen a dán klasszisra lesz érdemes odafigyelni, hiszen Mikkel Hansen jelenleg 46 gólnál jár az EHF BL ranglistáján. Csak érdekesség képpen, a hazaiak legeredményesebb játékosa a 2020/21-es szezonban Joan Canellas 29 találattal, ezzel a 33. helyet foglalja el a tabellán. 

A mérkőzésre eredetileg hétköznap került volna sor, de a PSG kérésére szombaton rendezik meg a találkozót. Az "A" csoportban egyik csapat sem vitézkedett túl jól eddig, hiszen a Szeged a hatodik, míg hétvégi riválisa az ötödik helyet foglalja el a tabellán, amelyet egyébként a német SG Flensburg-Handewitt vezet.

A mérkőzés és a közvetítés is 20.00-kor kezdődik, kövesse Ön is nálunk online.









(Webrádió)

Címkék

MOL-Pick Szeged Paris Saint-Germain PSG EHFCL
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!